Skip to main content

Hernieuwbare energie

Ons team van internationale specialisten ondersteunt wereldwijd meer dan 650 gigawatt aan hernieuwbare energieprojecten en begrijpt de uitdagingen waar u voor staat. Wij bieden risicomanagementoplossingen op maat in elke fase van uw project.

De hernieuwbare energiesector is echt mondiaal en omvat een breed scala aan technologieën, die in alle omgevingen worden toegepast. Onze klanten moeten zowel bekende als nieuwe risico’s beheersen, van prototypische windparken op zee tot bekendere fotovoltaïsche installaties en van ‘grensgebieden’ tot situaties met gevestigde elektriciteitsnetten.

Door de groeiende schaal en complexiteit van de sector zijn er ook geavanceerdere eisen en mogelijkheden ten aanzien van risicomanagement. Onze hernieuwbare energiespecialisten wijzen uw bedrijf de weg door dit veranderende risicolandschap.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende technologieën:

  • Batterijenergieopslagsystemen (BESS)
  • Biomassa
  • Aardwarmte
  • Waterstof
  • Windenergie aan land
  • Windenergie op zee
  • Zonne-energie

Wij bieden risico- en technisch advies en verzekeringsmakelaarsdiensten aan ontwikkelaars, activa-eigenaars, aannemers en andere stakeholders die betrokken zijn bij de ontwikkeling, bouw en exploitatie van hernieuwbare energie-activa.

Ons wereldwijde team van meer dan 400 specialisten op het gebied van hernieuwbare energie ondersteunt klanten in elke fase van de levenscyclus van hun projecten. Daarbij kan het gaan om verzekeringsadviesdiensten vóór de financial close tot ontmanteling aan het einde van de levensduur en elke fase daartussenin.

Ons team bestaat uit ervaren risicoadviseurs, makelaars en ingenieurs, met diepgaande kennis van de energie- en verzekeringssector.

Marsh Specialty beschikt over de kennis en middelen om de wereldwijde transitie naar schone energiebronnen te ondersteunen en te versnellen en onze energietoekomst te hervormen.