Skip to main content

Internationale plaatsing

Organisaties hebben plaatsingsexpertise nodig om door de complexiteit van de wereldwijde verzekeringsmarkt te kunnen navigeren. Met brokers in alle grote verzekeringshubs kunnen wij u helpen optimale oplossingen te vinden voor uw risicoprofiel, van storm en overstroming tot onbedoelde vervuiling tot terrorisme.

De wereldwijde verzekeringsmarkt verandert voortdurend en creëert een reeks uitdagingen – risico's kennen geen grenzen en capaciteit en tarieven veranderen per regio. Organisaties hebben een internationale reikwijdte en middelen nodig, ondersteund door een krachtige benadering van het vinden van plaatsingsoplossingen. Of u nu een bedrijfseigenaar bent of in het managementteam zit, het kan moeilijk zijn om de dagelijkse bedrijfsactiviteiten te managen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat u volledig beschermd bent tegen risico's op een plaats waar u niet echt fysiek aanwezig bent.

De 450 toegewijde internationale plaatsingsspecialisten van Marsh kunnen u via ons wereldwijde netwerk oplossingen voor risico-overdracht, benchmarking en claimondersteuning bieden, en werken als uitbreiding van het lokale Marsh-team. Wij leveren innovatieve oplossingen die u helpen beschermen tegen kostbare verliezen, rekening houdend met uw unieke bedrijfsrisico's en blootstellingen.

Ons team heeft een diepgaand inzicht in uitdagingen in de branche, technische expertise en wereldwijde portfolio-ervaring in onze regionale plaatsingscentra over de hele wereld. Ons wereldwijde perspectief helpt ons te onderhandelen met besluitvormers in internationale markten en de juiste dekking te kiezen die het beste aansluit op uw behoeften. 

Algemene veelgestelde vragen

Internationale plaatsingsbrokers leveren innovatieve en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen, waarbij rekening wordt gehouden met uw risico's en ambities, waar ter wereld u zich ook bevindt. Om u te helpen effectief door verzekeringsmarkten te navigeren, moeten internationale plaatsingsbrokers beschikken over gespecialiseerde verzekerings- en branchekennis en zijn afgestemd op trends en ontwikkelingen in lokale markten.

Dankzij onze risicoportefeuille hebben we aanzienlijke ervaring en expertise kunnen opbouwen – zowel branche- als regiospecifiek – en een diepgaand inzicht kunnen krijgen in risico-uitdagingen in de sector. Dit, in combinatie met onze relaties met belangrijke besluitvormers in elk van de grote verzekeringsorganisaties, stelt ons in staat om de markt uit te dagen om u de beste voorwaarden en de breedste dekking te vinden die er is.

Internationale plaatsingsbrokers werken samen met hun cliënten om inzicht te krijgen in hun behoeften, de markt te betrekken, opties te bieden en oplossingen op maat te maken die hun doelstellingen op het gebied van verzekeringen en risicobeheer ondersteunen.

Wij beschikken over de expertise en het perspectief op de branche om mogelijke hiaten in uw risicodekking te begrijpen. Wij zijn ons bewust van de opkomende risico's en bieden innovatieve oplossingen, die u helpen uw potentiële internationale (her)verzekeringsopties te begrijpen. Onze verantwoordelijkheid voor het faciliteren van wereldwijde verzekeringsdekking voor veel klanten wereldwijd helpt ons nauwe werkrelaties te onderhouden met verzekeraars in veel verschillende landen.

Of u nu een klein bedrijf op één locatie bent of een van 's werelds toonaangevende multinationals, u kunt profiteren van de oplossingen voor risico-overdracht, risicoanalyse en benchmarking, en van de claimadviesdiensten die door internationale plaatsingsbrokers worden aangeboden.

Onze specialisten op het gebied van internationale plaatsing werken samen met uw lokale Marsh-team. Hun doel is om een extra dimensie toe te voegen aan de diensten die wij bieden door de prijs en dekking te optimaliseren en een dynamische, wereldwijde benadering van de aanschaf van verzekeringscapaciteit te bieden.

Of u nu zaken doet in één land, tien landen of meer, wij kunnen u helpen.

Onze mensen

Placeholder Image

Tony Wood

Senior Partner, Region Leader & Managing Director

  • United Kingdom

Placeholder Image

Nick Holmes

Head of Global Placement

  • United Kingdom

Placeholder Image

Patrizia Di Pietro

HR Leader Europe

  • Italy

Placeholder Image

Valérie Nolens

Risk Management Leader

  • Belgium