Skip to main content

Vállalati gépjármű flották

A Marsh szakértői otthonosan mozognak az autógyártás, a gépjárműbiztosítási piac és a szervízek világában, segítve ügyfeleink flottaműködésével kapcsolatos kockázati költségeinek optimalizálását.

Tudjuk, hogy a vállalati flottamenedzsment mindennapjait rengeteg kihívás és kockázat tarkítja. Az üzemeltetés és a munkavállalók érdekek mellett számtalan faktort figyelembe kell venni.

Minden flottáknak sajátos kockázati profilja van, melyet jelentősen befolyásol a használó vállalat tevékenysége és az iparági jellemzők. Megfelelő kockázatmenedzsment-programmal nem csak a felmerülő költségek minimalizálhatók, de a megelőzés is kiemelt szerepet kap.

Piacvezető tanácsadóink segítenek azonosítani a legmegfelelőbb biztosítási vagy egyéb kockázatkezelési megoldásokat, szerves részei a biztosítási program működtetésének, teljeskörű kárszolgáltatást nyújtanak, mentesítik ügyfeleinket bizonyos adminisztratív terhek alól, illetve a vállalat kockázati profiljának elemzésén keresztül pedig értékes adatokkal segítik a flottamenedzsment döntéshozatali folyamatát.

A szolgáltatási kör folyamatos fejlesztésére összpontosítunk, hogy gazdaságos, tervezhető, hatékony, egyedi megoldásokból felépített programjaink hosszú távon segítsék ügyfeleink mindennapi működését.

Általános GYIK

A költségkontroll folyamatos fenntartása egy összetett szakmai feladat. Elengedhetetlen feltétele az évenkénti biztosítás piaci tender, hogy megfelelő döntést hozhassunk a leggazdaságosabb kockázatkezelési megoldásról. Másrészt kiemelt hangsúlyt kap a saját káradatbázis kialakítása, illetve a kármutatók és a javítási költségekhez kapcsolódó trendek folyamatos elemzése.

Fontosnak tartjuk a munkavállalók részére egy hatékony gépjárműhasználati kézikönyv kialakítását, mely befolyásolhatja a sofőrök viselkedését, illetve segítséget nyújtan egy esetleges baleset bekövetkezésekor.

Elektromos vagy hibrid autók hozzáadásával a flotta más kihívásokkal szembesül, mint ha csak hagyományos gépjárműveket kellene kezelni. Tapasztalt kollégáink az iparági trendeket figyelemmel tartva, biztosítási piaci tudásukkal felvértezve személyre szabottan tudnak megoldást keresni az Ön vállalata által tapasztalt problémákra.

Kontakt

Placeholder Image

Gergely Dányádi

Sales and Business Development Leader