Skip to main content

People Risk Podcast: Földrajzi szempontból

A podcastban megvizsgáljuk a különböző kihívásokat, melyekkel az európai és latin-amerikai vállalatok találkoznak.
Cumeenoole Beach Kerry Ring of Dingle Ireland aerial amazing scenery view

A podcastban megvizsgáljuk a különböző kihívásokat, melyekkel az európai és latin-amerikai vállalatok találkoznak. Mely problémák és kockázatok foglalkoztatják leginkább a régiót, és mik az eltérések a kontinensek közt az emberi kockázatok tekintetében?

Lehetséges a juttatási programokra mint megtérülő befektetésekre tekinteni? Milyen hatások érik a vállalatokat a betegség, kimerültség, mentális problémák miatt történő rendszeres távolmaradások vagy akár a munkavállaló ilyen állapotban történő munkavégzése miatt? Ha nem pénzügyi alapon, akkor miként lehet ezeket a programokat kiértékelni? A munkavállalói elkötelezettség lenne a kulcsmutató?

A jelen epizód műsorvezetője Helena Zikova, Mercer Marsh Benefits Sales Leader, akinek vendégei David Dodd és Carlos Rubio.

David Dodd partner és vezető tanácsadó a MMB Continental Europe régiójánál, Carlos Rubio pedig a MMB Latin America and the Caribbean régiójának vezető tanácsadója.

Google Podcast Apple Podcast Spotify Podcast
Átirat letöltése

Érintett témakörök:

  • A juttatási programok hatása a munkáltatói értékkínálatra.
  • A juttatási programok kiértékelésének menete.
  • Miért egyre komplikáltabbak a juttatási programok.
  • Hogyan befolyásolja az ESG (environmental, social, governance) és a D&I (sokszínűség és befogadás) a felsővezetők gondolkodásmódját.

Előadónkról

Helena Zikova a Mercer Marsh Benefits értékesítési vezetője a Continental Europe regióban. Munkájának fókuszában az áll, hogy a MMB, a Marsh és a Mercer legjobbjukat nyújtsák az ügyfeleik felé, a régióban bevált, iparágspecifikus és növekedést segítő megoldásaikkal.

People Risk Podcast – 1. évad

Jelentés: Egészségügyi trendek