Skip to main content

Programma’s voor wagenparkbeheer

De specialisten van Marsh kennen uw wereld en stellen een optimale verzekeringsdekking samen zodat u er zeker van kunt zijn dat uw wagenpark en uw belangen beschermd worden, wat er ook gebeurt.

We weten dat wanneer u een wagenpark beheert, u elke dag geconfronteerd kunt worden met tal van uitdagingen en risico’s. U bent niet alleen verantwoordelijk voor de bescherming van uw investeringen, maar ook voor de bescherming van uw werknemers.

Of u nu een transporteur bent of bestelwagens verhuurt, een groot of klein wagenpark hebt, elk bedrijf is anders en de risico’s zijn uniek. Een adequate risicoverzekering voor uw wagenpark kan helpen de frequentie van ongevallen en bijbehorende schadeclaims te verminderen, en kan ook uw premies verlagen.

Onze adviseurs, echte leiders in hun sector, werken samen met u om geïntegreerde digitale oplossingen te creëren voor een vlotte klantervaring voor uw eindgebruikers en tegelijkertijd uw merk en klanttevredenheid te verbeteren. Ons team van specialisten ontwerpt verzekeringsprogramma’s op maat die volledig in overeenstemming zijn met de geldende internationale, regionale en nationale regelgeving en wetgeving.

Wij geven u de controle over uw wagenparkrisico. Onze systemen, processen en technologie zorgen er niet alleen voor dat het schadeclaimproces vlot verloopt, maar beïnvloeden ook het gedrag van de bestuurders en beperken de risico’s.

Veelgestelde vragen

Marsh kan u helpen uw medewerkers bewust te maken van het belang om hun rijgedrag aan te passen en incidenten sneller te melden. We kunnen ook helpen bij schadeclaimprocessen door beleidslijnen, procedures en technologie te verbeteren zodat u accuraat bewijs verzamelt na een incident.

Op basis van onze kennis van uw markt en ons vermogen om u design-, investerings- en managementoplossingen aan te reiken, kunnen wij een affiniteitsaanbod samenstellen voor uw wagenpark.

Als u uw bestaand wagenpark uitbreidt met elektrische of hybride voertuigen of een nieuw wagenpark opbouwt, wordt u inderdaad geconfronteerd met andere obstakels dan bij traditionele voertuigen. Bij Marsh hebben we een team van ervaren specialisten die begrijpen hoe we deze obstakels en de specifieke regels kunnen overwinnen. Daarom kunnen we u een oplossing op maat aanbieden die afgestemd is op uw behoeften en eventuele risico’s beperken.