Skip to main content

Kockázat

Időjárás és természeti katasztrófák

A szélsőséges időjárási viszonyok, a természeti katasztrófák és egyéb kardinális események komoly pusztítást okozhatnak, függetlenül attól, hogy vállalata hol működik a világon.

Bár minden természeti katasztrófa sajátos kihívásokkal jár, a hozzájuk kapcsolódó szélsőséges időjárási viszonyok általában vagyoni károkhoz, fizikai sérülésekhez, balesetekhez, üzleti és szolgáltatási fennakadásokhoz (üzemszünet) vezetnek, sőt, akár emberi életek is veszélybe kerülhetnek. A vagyon megóvása és a veszteségek minimalizálása szempontjából alapvető fontosságú, hogy megértse egyrészt vállalata földrajzi/fizikai elhelyezkedésének egyedi kockázatait, másrészt azt, hogy milyen időjárási körülmények fenyegetik leginkább, és hogy egy bekövetkező káreseményt követően mik a helyreállítási szempontok, prioritások.

Egy szervezet és egy magánember számára egyaránt fontos, hogy felkészüljön a megfelelő biztosítási fedezet és kockázatkezelési stratégiák segítségével arra, hogy megvédhesse az Ön és vállalata számára legfontosabb értékeket, valamint mihamarabb helyreállhasson a mindennapi üzletmenet.