Skip to main content

Ügyfél- és piacspecifikus technológiák

Napjaink dinamikusan változó kockázati környezete és adatáramlása megköveteli a vállalatoktól, hogy a kockázati kitettség és az üzleti kihívások megelőzéséhez a megalapozott döntéshozást szolgáló hasznos ismeretekre támaszkodjanak. A Marsh 150 évnyi szakértelemmel és elkötelezettséggel a háta mögött olyan innovatív technológiákat és digitális megoldásokat kínál, amelyek forradalmasítják a kockázatkezelést.

A globális üzleti tevékenység igen gyorsan fejlődik, így a kockázatok is egyre kifinomultabbá válnak. Legyen szó világjárványokról, természeti katasztrófákról, kibertámadásokról, munkahelyi biztonságról, a jó hírnevet érintő kockázatokról vagy bármi másról, a növekvő és gyakran egymással kölcsönösen összefüggő kockázatok, valamint az aktuális információk és ismeretek iránti igény megfelelő kezelése – és mindezek összehangolása a kockázati stratégiák összköltségével – összetett kihívásnak bizonyulhat.

Nekünk a Marshnál éppen az a feladatunk, hogy segítsünk egy lépéssel a kockázatok előtt járni, forradalmasítva a kezelésük módját. Innovatív technológiákra és hasznos, megbízható adatokra támaszkodva alaposabb elemzést és praktikus ismereteket biztosítunk, ezáltal értékes időt és erőforrásokat takarítunk meg Önnek. Ráadásul mindezt egy tökéletesen összekapcsolt, könnyen használható és érthető élményen keresztül kínáljuk, így Ön bárhol és bármikor hozzá tud férni a Marsh által biztosított erőforrásokhoz és lehetőségekhez.

Fejlett digitális megoldásaink, például a LINQ, a Blue[i], és a Bluestream, egyszerűbbé teszik a kockázati portfólió használatát és kezelését, új módszereket kínálnak a szükséges adatokkal való munkához, ami a magabiztos döntéshozatal előfeltétele, és megkönnyítik a biztosítási megoldások alkalmazottak, ügyfelek és alvállalkozók számára történő felkínálását.

Bár a kockázatok a jövőben folyamatosan változnak, Ön biztos lehet abban, hogy a Marsh-sal közösen képes lesz megbirkózni velük, hiszen együtt definiáljuk újra a lehetséges fogalmát.

Általános GYIK

Az egyre összetettebb kockázati környezet kezeléséhez olyan, tökéletesen összekapcsolt élményre van szüksége, amely könnyen használható és érthető. 

Mi mindvégig Ön mellett állunk a vállalata védelmét szolgáló hatékony stratégiákon keresztül, melyekkel a következőkre nyílik lehetősége: 

 • Azonnali hozzáférés adatokhoz, jelentésekhez és szakértőink támogatásához, hogy a kínálkozó lehetőségekre is épp ilyen gyorsan tudjon lecsapni.
 • A szükséges információk problémamentes begyűjtése, majd ezek megosztása a legfelső vezetőkkel és a főbb érdekeltekkel.
 • A rendelkezésre álló adatok és a munkavégzési módszerek személyre szabása és egyéni igényekhez alakítása.

A Marsh jóvoltából csupán karnyújtásnyira lesznek Öntől egy megbízható tanácsadó erőforrásai és szakértelme. A csapatunkkal való együttműködésből származó adatokra és ismeretekre támaszkodva olyan előnyös helyzetet élvezhet, amelyben elmélyítheti a csapatával folytatott kommunikációt, és hatékonyabb kockázatkezelési stratégiákat dolgozhat ki. 

Adatokra támaszkodó kockázatkezelési döntések meghozatalakor fontos, hogy biztos lehessen az alapul vett információk relevanciájában. 

A Marsh jóvoltából mélyrehatóbb elemzést végezhet, és megbízható forrásokból származó, hasznos ismeretekre tehet szert, ami lehetővé teszi Önnek a következőket:

 • Lényegi, friss információk szerzése rendszeresen frissülő bevitelből származó, kategóriaelső, globális adatokon keresztül.
 • Valós idejű nyomon követés, jelentés és mérés, hogy a legaktuálisabb adatok alapján tudja meghozni döntéseit.
 • Tendenciák felfedezése a programok tökéletesítéséhez és a jövőre való felkészüléshez.
 • A „kockázati görbe meghajlítása”, valamint a kockázatkezelési stratégiák és programok optimalizálása.

Ha megbízható adatok vannak a birtokában, ezáltal meg tud felelni napjaink igényeinek, miközben a jövő által támasztott követelményeknek is eleget tesz – ehhez csupán arra van szükség, hogy minden döntése mögött ott legyen a Marsh által biztosított széles körű, mélyreható és hatékony támogatás.

Amikor az idő a leglényegesebb tényező, a vállalat nem engedheti meg magának a megtorpanást. 

A Marsh segítségével minden biztosítási és kockázatkezelési igényéhez egyazon helyről, bármikor hozzáférhet. Jobb, ha felkészíti vállalkozását az esetleges zavarokra, például az alábbi módokon: 

 • Szüntesse meg a hagyományos biztosításiadat-gyűjtési folyamatokkal együtt járó kölcsönös kommunikációhoz kapcsolódó manuális folyamatokat és adminisztratív munkát.
 • Fedezze fel a biztosítási és garancia-ajánlatokon keresztüli további bevételi lehetőségeket.
 • Használja ki a holisztikus biztosítási programjával és ágazati ismereteivel kapcsolatos részletes információkat, hogy kockázati döntései még megalapozottabbak legyenek. 

Mivel vezető kockázatkezelési platformjainkhoz és megoldásainkhoz egyazon helyről férhet hozzá, több időt fordíthat vállalati tevékenységére, miközben kevesebbet kell bajlódnia a különféle adatok és hiányzó információk levadászásával olyan időszakokban, amikor különösen fontos, hogy gyors döntések szülessenek.

Kollégáink

Placeholder Image

Gergely Dányádi

Sales and Business Development Leader

 • Hungary