Skip to main content

Mercer Marsh Benefits

Gezondheids- en personeelsvoordelen

Wij loodsen werkgevers door de complexe wereld van personeelsrisico’s, kostenbeheersing en personeelsvoordelen

 

Over Mercer Marsh Benefits

Mercer Marsh Benefits (MMB) is ontstaan uit de samenvoeging van ’s werelds beste hr-adviesbureau, de wereldleider in advies over personeelsrisico’s en het grootste technologiebedrijf voor baanbrekende personeelsvoordelen. Samen vormen we één uniek bedrijf dat de toon zet voor een aantal van ’s werelds populairste personeelsvoordelen voor kleine bedrijven, groeiende ondernemingen en internationale organisaties.

MMB telt zo’n 7.000 medewerkers over 73 landen en bedient klanten in meer dan 150 landen. We brengen onze lokale expertise naar nog meer plekken en werken zij aan zij samen met onze klanten en onze Mercer- en Marsh-collega’s over de hele wereld.

Ons team van professionals zet zich proactief in voor u als klant, neemt de tijd en energie om uw organisatie te begrijpen, op uw verzoeken te reageren en u de inzichten en informatie te verstrekken die u nodig hebt om effectieve beslissingen te nemen.

$16 miljard

in wereldwijde premievolumes die jaarlijks worden geplaatst

> 90%

behoud van bedrijfsactiviteiten

> 500.000

jaarlijks uitgevoerde risicoplaatsingstransacties

Wilt u uw personeelsgerelateerde risico’s beter begrijpen en beheersen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betaalbare, toegankelijke en duurzame programma’s creëren

Mercer Marsh Benefits biedt een waaier aan bemiddelings-, advies- en digitale oplossingen om programma’s voor personeelsvoordelen te creëren die echt waarde toevoegen voor uw bedrijf.