Skip to main content

Responsabilitatea socială Corporativă

Ne-am asumat angajamentul de a ne derula activitatea întotdeauna în mod responsabil şi de a sprijini comunităţile în care trăim şi lucrăm printr-o serie de programe şi activităţi.

Angajamentul nostru

Pe măsură ce riscurile şi incertitudinile se schimbă şi se dezvoltă în întreaga lume, credem că sprijinirea comunităţilor noastre este mai importantă ca niciodată. Marsh şi Marsh McLennan se mândresc cu oferirea de servicii şi asistenţă pentru comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea şi în care colegii noştri lucrează şi trăiesc. Angajamentul nostru de a construi o lume mai puternică şi mai rezistentă este adânc înrădăcinat în convingerea că suntem capabili să ajutăm la soluţionarea celor mai mari provocări ale societăţii atunci când lucrăm împreună şi contribuim cu cunoştinţele noastre colective pentru a face o diferenţă. Scopul nostru este de a stimula impactul social şi profesional prin:

Construirea unei lumi mai reziliente

Bunăstarea pe termen lung a societăţii şi puterea economiei globale depind de capacitatea noastră de a crea o lume mai sustenabilă şi mai favorabilă incluziunii. În 2008, compania noastră mamă, Marsh McLennan, a creat un Comitet pentru probleme de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG), compus din colegi din cele patru companii ale noastre, pentru a identifica şi a promova priorităţile noastre globale ESG. Comitetul ESG raportează periodic indicatorii cheie pentru a se asigura că firma noastră răspunde celor mai presante nevoi ale comunităţilor noastre, inclusiv gestionarea capitalului uman şi securitatea cibernetică. ESG este o componentă critică a strategiei Marsh şi Marsh McLennan, cu implicarea conducerii la fiecare nivel, inclusiv a Consiliului de administraţie. Aflaţi mai multe despre modul în care Marsh McLennan reinterpretează ceea ce este posibil pentru ESG.

Parteneriat pentru impact

Ne bazăm pe punctele noastre forte la nivel colectiv pentru a ne servi mai bine clienţii şi comunităţile în faţa adversităţii. În fiecare an, mii de angajaţi Marsh îşi folosesc abilităţile profesionale pentru a construi comunităţi mai rezistente. Marsh McLennan a încheiat parteneriate cu organizaţii non-profit în domeniul mentoratului şi al rezistenţei la dezastre pentru a permite angajaţilor să sprijine comunităţile în situaţii de risc. De asemenea, aceste parteneriate îi permit companiei Marsh să exploreze noi modalităţi de a adăuga valoare în întreaga lume.

Parteneri non-profit globali:
  • Cherie Blair Foundation for Women: colegii servesc drept mentori în programul de mentorat pentru femei în afaceri, care oferă femeilor din economiile în curs de dezvoltare şi emergente competenţe, tehnologie, reţele şi acces la serviciile financiare de care au nevoie pentru a deveni proprietari de afaceri de succes.
  • Junior Achievement (JA): colegii noştri au posibilitatea de a inspira şi a pregăti tinerii pentru a reuşi într-o economie globală prin educarea studenţilor cu privire la disponibilitatea forţei de muncă, spiritul antreprenorial şi cultura financiară.
  • Missing Maps: Mapathons reuneşte colegii pentru a pune comunităţile vulnerabile pe hărţile oficiale prin urmărirea imaginilor din satelit. Grupurile umanitare utilizează aceste hărţi pentru a răspunde mai bine la dezastrele şi crizele din aceste zone.

Abilitarea colegilor noştri pentru a face o diferenţă

 Ne concentrăm eforturile comunitare prin Marsh Cares, programul nostru unic de impact social, oferim colegilor noştri acces la iniţiative de voluntariat pe tot parcursul anului şi cunoştinţele, instrumentele şi resursele necesare pentru a conduce schimbarea şi a susţine comunităţile noastre. Fie că petrec câteva ore sau îşi asumă angajamente susţinute, voluntarii noştri ajută la schimbarea a ceea ce este posibil pentru organizaţiile non-profit şi comunităţi. 

Voluntarii noştri în acţiune