Skip to main content

12 tips til cybersikkerhed på hjemmekontoret

COVID-19 pandemien har skabt et nyt og uforudset behov for at flytte medarbejderstaben væk fra arbejdspladsen og i stedet skabe en virtuel arbejdsplads- hjemmekontoret. For de fleste virksomheder ville en omstrukturering af denne størrelsesorden normalt kræve en langsigtet forandringsindsats med fokus på både medarbejdere, processer og teknologi. På grund af pandemiens hastige udvikling og de nye retningslinjer fra regeringen har mange IT-afdelinger været tvunget til at reagere hurtigt og med begrænsede ressourcer.

Der er derfor et stort pres på virksomhedernes IT-infrastruktur i disse tider, og de udfordres yderligere af cyberkriminelle, som aktivt søger at udnytte alle svagheder i de nye strukturer. Marsh har lavet en flyer med 12 tips til, hvordan du kan forbedre cybersikkerheden på din virksomheds hjemmearbejdspladser. Download den her eller i højre side.

Du er altid velkommen til at kontakte din daglige kontaktperson i Marsh, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale om din cybereksponering under Covid-19 pandemien.

12 tips til cybersikkerhed på hjemmekontoret