Skip to main content

Employee Health & Benefits

Medarbejderforsikringer er et område i rivende udvikling, og Marsh tilbyder en tilgang til styring af medarbejdergoder, der skaber langtidsholdbare løsninger.

Medarbejderforsikringsområdet oplever enorme forandringer. De årlige omkostninger til medarbejderforsikringer per ansat stiger kontinuerligt og vokser hurtigere end både medarbejdernes indtjening og inflationen, mens ny lovgivning tilføjer nye lag af kompleksitet og yderligere udgifter. I tilgift til dette betyder manglen på dygtig arbejdskraft, at der er et stigende pres på virksomhederne for at tilbyde medarbejdergoder, der kan tiltrække nøglemedarbejdere.

Dybden og bredden af Marsh’ ekspertise betyder, at vi kan tilbyde jer en mere helhedsorienteret tilgang til design af medarbejdergoder. Vi samarbejder med vores søsterselskab Mercer om at tilbyde strategisk rådgivning og mægling, der kan hjælpe med at minimere risiko, optimere medarbejdergoder og maksimere medarbejdernes engagement. Med vores Mercer Marsh Benefits team ved din side kan du optimere administration og blive bedre til at evaluere, hvad der skal til for at være compliant.

Ved at udnytte vores gode forhold til næsten alle større udbydere af medarbejderforsikringer, kan vi forudse trends og forbedre vores forhandlingsposition, når det gælder omkostninger, vilkår og løsninger og dermed skabe værdi for vores klienter. I et tæt samarbejde hjælper vi jer med at forstå de dynamikker, der i øjeblikket er gældende i markedet, med at identificere jeres mål og smertegrænser samt med at udvikle en skræddersyet strategi, der imødekommer jeres behov.

Marsh anvender en række forskellige værktøjer, inklusive omfattende benchmarking analyse, som giver os proprietær viden og analyse fra en brancheførende værktøjskasse, der tilbyder indsigt i lokale forhold og værktøjer til netværksoptimering.

Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser, fra små lokale til store multinationale. Vores store erfaring gør det muligt for os at identificere best practice og skalere dem, så de imødekommer præcis jeres behov, uanset hvor i verden I er baseret. .

 

Vores specialister

Placeholder Image

Jens Kongsvad

Placement Leader, Corporate

  • Denmark